Hero_09.jpg

Cave

 
 

 

 

Traditioner fra DET gamle Indien

Restaurant Cave er en moderne indisk restaurant der meget gerne vil give dig eller jer en autentisk indisk madoplevelse i lækre og hyggelige omgivelser.

Vores chefkok har mange års erfaring indenfor indisk mad og mestrer indisk madlavning fra flere forskellige indiske regioner.

Så om du er til curry, tikka masala, butter chicken, Biryani eller krydret mad – så er maden tilsat krydderier der er malet, ristet, blandet og sammensat i vores eget køkken. 

De hjemmeristede og blandede krydderiblandinger er med til at give den autentiske smag som er så eftersøgt. I køkkenet bliver der også taget hensyn til gæsternes krav om krydderiernes styrke.

Som udgangspunkt er køkkenets mantra at maden skal være tilpas krydret samtidig med at man skal kunne smage og sanse alle nuancerne i maden I form af smag duft, farve og atmosfære.

Vi ligger midt på Store Kongensgade gemt bag støbejernsgitre i en fredet bygning. Om du er til forretningsmøde, på date, til hygge-middag med vennerne, har vi lokalerne der passer.