Hero_01.jpg

Menu

This is the page description.

 

—  Forretter —

 
 

—  Papadums  —
4 stk. serveret med 4 af kokkens egne udsøgte chutneys
45 kr.

—  Chicken Pakora  —
Sprøde Tandoori marinerede kyllingestykker vendt i kikærtemel Serveres med en let salat og dip
59 kr.

—  King Prawn Pakora  —
Marinerede Kongerejer vendt i kikærtemel. Serveres med en let salat og dip
69 kr.

 

—  Onion Bhaji  —
Sprøde friske løgringe vendt i kikærtemel. Serveres med en let salat og dip
49 kr.

—  Cremet Toor Daal Suppe  —
Suppe lavet på gule linser, gulerødder, æble, nødder, løg og kylling med friske koriander og peber.
55 kr.

—  Chicken Tikka  —
Tandoori marinerede kyllingestykker på en bund af løg og krydderier toppet med friske urter
89 kr.

 
 
 

—  HOVEDRETTER  —

 

Tandoori

 

—  Chicken Tikka  —
Tandoori marinerede kyllingestykker på en bund af løg og krydderier toppet med friske urter
135 kr.

—  Lamb Tikka  —
Tandoori marinerede lammestykker på en bund af løg toppet med friske urter
149 kr.

 

—  Tandoori Mix  —
Mix af alle vores tandoori retter serveret på en bund af løg og med friske urter.
219 kr.

 
 

Briryani

 

—  Lamb Biryani  —
Stegte Basmatiris, urter, diverse grøntsager, lam, safran, salat & raita
149 kr.

—  Kongereje Biryani  —
Stegte Basmatiris, urter, diverse grøntsager, kongerejer, safran, salat & raita
149 kr.

 

—  Chicken Biryani  —
Stegte Basmatiris, urter, diverse grøntsager, kylling, safran, salat & raita
149 kr.

—  Vegetar Biryani  —
Stegte Basmatiris, urter, diverse grøntsager, safran, salat & raita
139 kr.

 
 

Cave Specialiteter

 

—  Chicken Tamil Nadu  
Kyllingestykker tilberedt med kokosmælk, sennepsfrø, grøntsager og friske tomater toppet med knust kokos.
139 kr.

—  Chicken Andhra  —
Kyllingestykker tilberedt med curry og kokosmælk, curryblade, knust chili, sennepsfrø & cashewnødder
135 kr.

 

—  Lamb Karahi  
Lammestykker tilberedt med curry og kokosmælk, curryblade, knust chili, sennepsfrø & cashewnødder
145 kr.

—  Lamb Rogan Josh  
Lammestykker tilberedt med løg, yoghurt, tomat, anisfrø, kardemomme og rød kashmir chili
135 kr.

 
 

Sea Food Specialiteter

 

—  Prawns Andhra  —
Kongerejer tilberedt med curry og kokosmælk, curryblade, knust chili, sennepsfrø & cashewnødder
135 kr.

 

—  Coriander Prawns  —
Kongerejer tilberedt med hvidløg, ingefær, urter og friskt koriander i curry sauce, toppet med friske urter
135 kr.

 
 

Vegwtar Specialiteter

 

—  Paneer Makni  —
Hjemmelavet hytteost i buttersauce
90 kr.

—  Aloo Matter  —
Kartofler og ærter tilberedt i kokkens særlige currysauce med ingefær og koriander
90 kr.

—  Mix Vegetables i Tikka Sauce  —
Friske grøntsager i kokkens særlige krydrede sauce. Populær indisk vegetarret
95 kr.

 

—  Paneer Saag  —
Hjemmelavet hytteost med babyspinat i kokkens særlige currysauce
90 kr.

—  Channa Masala  —
Kikærter tilberedt med peberfrugt og løg, i en krydret og delikat tomatsauce toppet med koriander
90 kr.

—  Rajastani Daal  —
Linser tilberedt i traditionel madras sauce, toppet med kokos og frisk koriander
95 kr.

 
 

Lamb Specialiteter

 

—  Butter Lamb  —
Tandoori lammestykker tilberedt med honning, smør, rosiner og safran i kraftig og cremet tomatsauce
139 kr.

—  Lamb Ginger  —
Lammestykker i hjemmelavet masala- og ingefærsauce med friske løg og friskt ingefær
139 kr.

—  Lamb Curry  —
Krydrede lammestykker i speciel currysauce med youghurt, koriander, og et mix af kokkens egen mixede masala krydderi
139 kr.

 

—  Lamb Spinach  —
Krydrede lammestykker med babyspinat tilberedt i kokkens helt egen særlige currysauce
135 kr.

—  Lamb Korma Zafrani  —
Lammestykker tilberedt med nødder og safran i en kraftig flødesauce
139 kr.

 
 

Kyllinge Specialiteter

 

—  Chicken Tikka Masala  —
Tandoori kyllingestykker med friske tomater, peberfrugt og løg tilberedt i pikant sauce med koriander
129 kr.

—  Chicken Korma  —
Krydrede kyllingestykker tilberedt med nødder & safran i en kraftig flødesauce
129 kr.

—  Chicken Curry  —
Krydrede kyllingestykker i speciel currysauce med youghurt, koriander, og et mix af kokkens egen mixede masala krydderi
129 kr.

 

—  Butter Chicken  —
Tandoori kyllingestykker med honning, smør, rosiner & safran tilberedt i kraftig tomatsauce
129 kr.

—  Chicken Spinach  —
Krydrede kyllingestykker tilberedt med frisk spinat i kokkens særlige currysauce
129 kr.

 
 
Photo_01.jpg
 

—  TILBEHØR  —

 
 

—  Zerra Rice  
Sauterede basmatiris med safran, urter, kommen og peberfrugt
32 kr.

—  Nann  
Friskbagt indisk brød
26 kr.

—  Tandoori Roti
Friskbagt indisk fladbrød af grahamsmel
26 kr.

—  Raita  
Youghurtdressing med agurk, tomater, kartofler og citrus
29 kr.

 

—  Pilau Rice  —
Kogte basmatiris med safran
27 kr.

—  Channa Pilau  
Sauterede basmatiris med safran, urter, kikærter og peberfrugt
35 kr.

—  Garlic Naan  —
Friskbagt indisk brød med hvidløg
29 kr.

—  Cave Chutneys  
Årstidens 4 hjemmelavede chutneys
29 kr.

 
 
 

—  Dessert  —

 

—  Indisk Creme Brulee  —
Caves helt særlige hjemmelavede creme brulee med et lille tvist af kardamomme toppet med nødder
55 kr.

—  Dagens Dessert  —
Spørg personalet
55 kr.

 

Restaurantchef Khuram Shehzad